Het verkopen en leggen van vloeren

Vanuit onze showroom in Krimpen aan den IJssel verkopen wij diverse soorten vloeren. We zijn gespecialiseerd in het leggen van deze vloeren. Kom gerust een keer langs om de verschillende soorten vloeren te bekijken.

Professionaliteit en kwaliteit staan bij ons voorop. De vloeren die wij leggen, zijn ons visitekaartje.

Schuren & Onderhouden van uw Parket vloer

Schuren van Parket
Is uw houten vloer gesleten of gekrast, dan kunnen wij deze vloer weer nagenoeg nieuw krijgen door een schuurbeurt te geven. Het schuren gebeurt vrijwel stofvrij en mocht u een v-groefje tussen de planken hebben, kunnen wij deze weer schoon frezen. Nadat de vloer tot een kaal oppervlak is afgeschuurd kunt u voor verschillende afwerkingen kiezen, dit hangt wel af van het hout soort. Voor het schuren komen wij eerst langs voor advies op maat.

Onderhoudsbeurt
Het is niet altijd nodig om u vloer te laten schuren. Soms kan een onderhoudsbeurt al voldoende zijn om u parketvloer weer op te knappen. Wij hebben de kennis en machines om u vloer weer in topconditie te krijgen. Met een onderhoudsbeurt werken wij met de volgende professionele onderhoudsproducten.

  • Blue Dolphin
  • Rolay Olie
  • Lecol
  • Bona
  • Rigo-Ster

Aanhelen / Reparatie
Heeft u bijvoorbeeld een aanbouw aan u woning laten plaatsen, dan kan in de meeste gevallen het bestaande parket aangeheeld worden. Door het geheel te schuren zal er geen verschil te zien zijn tussen het oude en het nieuwe parket.

Is er maar een enkele plank kapot/gescheurd dan zou deze in de meeste gevallen vervangen kunnen worden.