PARKET, LAMINAAT & PVC

Meer Parket heeft een uitgebreid assortiment van verschillende soorten vloeren. Hieronder kunt u zien welke vloeren we onder andere hebben. Natuurlijk is het mogelijk een afspraak te maken in onze showroom om de verschillende vloersoorten te bezichtigen en om meer informatie te krijgen.

PARKET

Traditioneel parket

Met traditioneel parket kiest u voor de meest ambachtelijke vloer. Het resultaat van een traditioneel parket is een prachtig gladde en strakke vloer die in alles kwaliteit uitstraalt.

Een traditionele parketvloer bestaat uit een gelijmde ondervloer, waarop we de volledig houten planken spijkeren. Als laatst wordt de parketvloer afgewerkt met een beschermende olie- of laklaag, Daardoor krijgt een traditionele parketvloer de kenmerkende authentieke uitstraling.

Voordeel:

  • Traditionele uitstraling.


Duo-plank parket

Als u voor een duo-plank kiest krijgt u dezelfde uitstraling als traditionele parketvloer. De plank is niet volledig eiken maar bestaat uit een multiplex plank waar een toplaag eiken op verlijmd is.

Voordeel:

  • Geen spijkers zichtbaar.
  • Kan ook zwevend gelegd worden.
  • Kan op vloerverwarming.
  • Werkt niet.

Laminaat

Bent u opzoek naar een onderhoudsvrije vloer? Dan is een laminaat vloer een goede keuze. Na het leggen en afwerken heeft het verder geen onderhoud meer nodig. Een laminaatvloer is een kras- en slijtvaste vloer, waar u nog jaren van kunt genieten. In onze showroom hebben wij verschillende soort en kleuren, zo hebben voor een ieder de perfecte laminaatvloer.

Wij verkopen alleen laminaatvloeren van het merk Quick Step, omdat dit een zeer kwaliteitsvol merk is.

PVC

PVC-vloeren zijn in opmars. Dit komt omdat een PVC-vloer niet gevoelig is voor water en je de voordelen van een laminaat vloer hebt. Ook voelt een PVC-vloer natuurlijk aan en is het meer geluiddempend een laminaat vloer. Een PVC-vloer is gemaakt van gerecycled materiaal.

Voordelen:

  • Waterbestendig.
  • Slijt- en kras vrij.
  • Voelt natuurlijk aan.
  • Geschikt voor vloerverwarming.

U kunt kiezen verschillende soorten hout, wassingen, afwerkingen en motieven. Kom gerust eens langs in de  showroom voor inspiratie!

Wil je meer informatie over de verschillende soorten vloeren?

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of heeft u een vraag over vloeren? Neem vrijblijvend contact met ons op!